Je bekijkt nu Turn-key Houses eindigt vierde tijdens zeer geslaagde ADO Den Haag Autorally!

Turn-key Houses eindigt vierde tijdens zeer geslaagde ADO Den Haag Autorally!

Afgelopen vrijdag vond de eerste editie van de ADO Den Haag Autorally plaats. Na weken van voorbereiding was daar dan eindelijk de grote dag. Een dag met veel lachende gezichten, fanatieke deelnemers en uiteraard ook verdiende winnaars. Een meer dan geslaagde dag!

Rond de klok van 9.30 uur kwamen de deelnemers binnendruppelen. Bij het oprijden van het parkeerterrein voor het Cars Jeans Stadion verscheen er al een eerste glimlach bij het zien van het vervoer voor deze dag. Er stonden namelijk twaalf kleurrijke Citroen 2CV’s (de ‘lelijke eend’) klaar. Na een kopje koffie en wat tekst en uitleg over dit bijzondere vervoersmiddel konden de teams opgevouwen met z’n vieren in een auto vertrekken naar de eerste stop.

Met de nodigde hilariteit en grapjes over elkaars lengte en formaat reden de auto’s één voor één richting van der Valk Den Haag-Wassenaar. Hier nam men de Storky-knuffel in ontvangst. De mascotte voor elk team, voor de rest van de dag. Bij de volgende stop werden de deelnemers flink op de proef gesteld. De eendjes moesten volledig gevuld worden met groene en gele ballonnen. Zo min mogelijk ballonnen en dus zo groot mogelijk opblazen. Na goedkeuring van de jury kreeg met een envelop met het adres van de volgende stop; onze official timekeeper Gassan.

Na een smakelijk broodje konden de deelnemers zich vergapen aan al het moois wat Gassan te bieden heeft. Natuurlijk kreeg iedereen de mooiste diamanten onder ogen en brachten de deelnemers een bezoek aan de Gassan Boutique.

Met een glas alcoholvrije champagne in de hand werden de opdrachten uitgevoerd en reden de teams vervolgens één voor één de parkeerplaats weer af. Op zoek naar Lex Schoenmaker, die zich ergens langs de route naar de volgende bestemming bevond. Deze locatie was Ortec. Hier kregen de deelnemers uitleg over wat Ortec voor ADO Den Haag betekent. Marvin van der Valk, video-/data-analist van het eerste elftal, gaf uitleg over hoe hij informatie uit data verwerkt en hoe de trainer dit in de voorbereiding naar een wedstrijd gebruikt. Ook moest iedereen zelf aan de slag met het lezen van verschillende statistieken. Kortom, een interessante tussenstop!

De hele rally eindigde weer in het Cars Jeans Stadion. Hier mochten de winnaars mooie prijzen in ontvangst nemen. Onder het genot van een drankje en een lekker hapje werd er nagepraat over een mooie en geslaagde dag.