Je bekijkt nu HAAGSE VASTGOEDBOX GAAT VIERDE JAAR IN BIJ ADO DEN HAAG

HAAGSE VASTGOEDBOX GAAT VIERDE JAAR IN BIJ ADO DEN HAAG

Contractnieuws bij ADO Den Haag. De Haagse Vastgoedbox heeft er weer een jaar aan vastgeplakt als unithouder. De combinatiebox van Turn-key Houses en 070 Vastgoed, die eerder de naam ‘Out of the Box’ droeg, gaat zodoende haar vierde seizoen in bij ADO Den Haag.
Initiatiefnemer Erwin Eskes maakte de verlengde samenwerking afgelopen week met zijn collega Raymond Bos van Turn-key Houses en Martijn Lentze van 070 Vastgoed officieel. De drie betrokken unithouders gingen met hoofdcoach Fons Groenendijk op de foto bij het tekenmoment. “We zijn erg trots op deze samenwerking en hebben alle vertrouwen in ADO Den Haag”, zegt Bos namens Turn-key Houses.
“ADO Den Haag is voor ons de ideale match”, vertelt Bos verder. “We vergelijken én identificeren ons graag met de club. Naast ADO Den Haag zit het Haagse vastgoed namelijk ook enorm in de lift. Het is daarnaast de club van de stad. Het is mooi dat ADO Den Haag steeds meer populariteit wint. We hopen dat we samen met de club zowel sportief als zakelijk verdere stappen kunnen zetten”, aldus Bos. “Ook voor onze commerciële activiteiten is ADO Den Haag heel belangrijk. Het is de plek waar we onze relaties kunnen ontmoeten. We merken dat steeds meer zakelijke relaties het geweldig vinden om naar ADO Den Haag te komen. Voor de gezelligheid, voor het voetbal én voor het zakelijke aspect. We kunnen ons netwerk uitstekend verbreden in het stadion.”
Lentze van 070 Vastgoed sluit zich aan bij de woorden van Bos en voegt toe: “Dit is een vruchtbare samenwerking, waar we zeer blij mee zijn. ADO Den Haag wordt steeds meer een platform waar ondernemers zich onder informele omstandigheden kunnen ontmoeten en zich aan elkaar kunnen verbinden. Het is prettig om in deze sfeer zaken te doen. De sfeer is in het vastgoed heel belangrijk. De beste deals ontstaan onder het genot van een bacootje”, lacht Lentze, die al sinds jaar en dag bij ADO Den Haag te vinden is. “Als jonge supporter stond ik in het Zuiderpark altijd op Midden-Noord. Toen wees ik al naar de skyboxen aan de overkant en zei ik tegen een clubje vrienden dat ik daar ooit zou zitten. Dat is nu al een tijdje het geval. Al die vrienden zijn ook al eens mee geweest. Een jeugddroom is uitgekomen.”
Op de foto van links naar rechts (onder hoofdcoach Fons Groenendijk): Raymond Bos (Turn-key Houses), Remco van der Veen (ADO Den Haag), Martijn Lentze (070 Vastgoed) en Erwin Eskes (Turn-key Houses)