Turn-key Houses realiseert 9 turn-key nieuwbouw appartementen in het centrum van Den Haag.

13 juli 2020
Op een top locatie gelegen dichtbij het centrum van Den Haag realiseert Turn-key Houses 9 turn-key nieuwbouw appartementen in de Kepplerstraat. Twee stappen buiten het centrum van Den Haag sta je midden in de veelzijdige en levendige stadswijk: het Regentesse- en Valkenboskwartier. Deze appartementen voldoen aan de Turn-key Houses eisen, ze zijn daarmee volledig duurzaam […]

Turn-key Houses trotse balsponsor na een 5-0 overwinning van ADO Den Haag tegen Utrecht.

9 april 2019
Turn-key Houses was tijdens de wedstrijd ADO – Utrecht een trotse balsponsor nadat ADO met 5-0 gewonnen had. Dankzij een aanmoedigend team van Turn-key Houses en een mooie belevenis, kunnen we het als een geslaagde dag beschouwen.

Turn-key Houses eindigt vierde tijdens zeer geslaagde ADO Den Haag Autorally!

25 februari 2019
Afgelopen vrijdag vond de eerste editie van de ADO Den Haag Autorally plaats. Na weken van voorbereiding was daar dan eindelijk de grote dag. Een dag met veel lachende gezichten, fanatieke deelnemers en uiteraard ook verdiende winnaars. Een meer dan geslaagde dag! Rond de klok van 9.30 uur kwamen de deelnemers binnendruppelen. Bij het oprijden […]

Turn-key Houses in het SMEG Projecten Magazine 2018.

9 januari 2019
Turn-key Houses werkt veel samen met SMEG. Voor het project Caan van Necklaan hebben wij ook gebruik gemaakt van de hoogwaardige producten van SMEG. Dit project is nu ook te bewonderen in de nieuwste editie van het SMEG Projecten Magazine 2018.

Turn-key Houses in the 2018 SMEG Projects Magazine.

9 januari 2019
Turn-key Houses collaborates a good deal with SMEG. For the Caan van Necklaan project we have used high-quality SMEG products as well. This project features in the latest edition of the 2018 SMEG Projects Magazine.

Nieuwe website online!

2 januari 2019
Hoera, onze vernieuwde website is online! Turn-key Houses werkt graag samen met jonge en frisse ondernemingen, waarvan Zenteq er één is. Zenteq Automatisering onderscheidt zich in het versimpelen van ICT. Door uitgebreid en persoonlijk advies zal het uiteindelijke resultaat efficiënter en op maat gerealiseerd worden.

New website online!

2 januari 2019
Yes! Our updated website is online! Turn-key Houses likes to work with young and fresh companies and Zenteq is one of them. Zenteq Automatisering excels at simplifying ICT. Extensive and personal consultation ensures that the final result will be realised more efficient and tailor-made.

HAAGSE VASTGOEDBOX GAAT VIERDE JAAR IN BIJ ADO DEN HAAG

19 december 2018
Contractnieuws bij ADO Den Haag. De Haagse Vastgoedbox heeft er weer een jaar aan vastgeplakt als unithouder. De combinatiebox van Turn-key Houses en 070 Vastgoed, die eerder de naam ‘Out of the Box’ droeg, gaat zodoende haar vierde seizoen in bij ADO Den Haag.Initiatiefnemer Erwin Eskes maakte de verlengde samenwerking afgelopen week met zijn collega Raymond […]

Vergelijken